VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

USM lansează programul interdisciplinar ”Academia Basarabiei” pentru profesorii de istorie și limba română

Universitatea de Stat din Moldova și Asociația Generală a Învățătorilor din România anunță lansarea „Academiei Basarabiei”, un program destinat profesorilor de istorie și limba română. Proiectul, finanțat de Departamentul pentru Relația cu R. Moldova al Guvernului României, se va desfășura în perioada 4-7 iulie la USM.

Evenimentul va începe joi, la ora 11.30, în Aula Regina Maria, cu o conferință inaugurală „Specificul educației istorice în condițiile provocărilor de la începutul mileniului III”, acolo unde sunt așteptați peste 100 de participanți.

„Obiectivul general al proiectului Academia Basarabiei este să creeze o comunitate pentru profesori, facilitând schimbul de bune practici și promovând colaborarea transfrontalieră pentru a aborda provocările contemporane, în lumina evoluțiilor societății de la începutul Mileniului III”, se arată într-un comunicat al USM.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.