VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

UPDATE/ Cele două puncte de trecere a frontierei moldo-ucrainene și-au reluat activitatea

Punctele de trecere a frontierei Unguri-Bronița și Otaci-Moghileov Podolsk și-au reluat activitatea, după o întrerupere de circa o oră din motive de securitate, informează Poliția de Frontieră și Serviciul Vamal.

În prezent se înregistrează flux redus în ambele puncte de trecere a frontierei!

Programului de lucru a fost întrerupt din motive de securitate. Autoritățile de competență ucrainene nu au permis trecerea frontierei de stat în contextul riscurilor de atac aerian din partea Federației Ruse asupra Ucrainei.

A fost emisă alertă aeriană de amploare pe întreg teritoriul Ucrainei. Anunțul a fost făcut de Ministerul Apărării de la Kiev.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.