VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Update/ Bărbatul din Ialoveni căutat cu disperare de tată, a fost găsit decedat. Detalii de la Poliție

Update: Poliția anunță că au gpsit bărbatul de 29 de ani din satul Puhoi, raionul Ialoveni. Acesta a fost depistat decedat într-un canal de scurgere a apei din localitatea Puhoi.

Preliminar acesta s-ar fi înecat. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele.

Poliția solicită suportul cetățenilor în vederea depistării unui bărbat de 29 de ani din satul Puhoi, raionul Ialoveni. Acesta ar fi plecat de acasă în urmă cu patru zile și până la moment nu se cunoaște unde se află.

Poliția a fost sesizată de tatăl bărbatului care a declarat că feciorul a părăsit domiciliul la 26 noiembrie.

Semnalmente: înălțimea – 1,86 m, corpolență medie, ochi căprui, îmbrăcat în haine negre.

Persoanele care cunosc informații despre locul aflării acestuia sunt rugate să sune la 069924464 sau 112.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.