VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Parcul auto al Poliției de Frontieră s-a înnoit cu 30 de automobile

Mașini noi pentru structurile MAI. Parcul auto al Poliției de Frontieră a fost completat cu 30 de automobile noi, iar cel al Inspectoratului General pentru Migrațiune – cu șapte unități. Mașinile au fost cumpărate în cadrul unui proiect de Uniunea Europeană și de Misiunea Organizației Internaționale a Muncii.

 „Aceste noi dotări ajută în munca de intervenție a autorităților pentru acordarea întregului sprijin persoanelor refugiate. Astfel, parcul auto al celor două Inspectorate, IGPF și IGM crește considerabil prin aceste contribuții”, a declarat ministrul de Interne, Adrian Efros.  

 „Prin donația de astăzi, continuăm să oferim suport Republicii Moldova în realizarea sarcinilor sale zilnice de asigurare a securității frontierei și de gestionare a fluxului de refugiați. Aceasta va permite personalului de frontieră să lucreze în condiții mai bune, cu echipamente adaptate la cerințele de pe teren. Această dotare reflectă colaborarea strânsă dintre UE și Ministerul Afacerilor Interne”, a declarat șeful Delegației UE în Moldova, Janis Mazeiks. 

În cadrul proiectului, anterior, Poliției de Frontieră i-au fost transmise alte 12 automobile, fiind repartizate în subdiviziuni, în scopul folosirii acestora în activitățile cotidiene de control și supraveghere a frontierei de stat.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.