VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Unul dintre liderii Blocului „Împreună”, despre PAS

Scăderea semnificativă a ratingului PAS este rezultatul unei serii de greșeli comise în timpul celor doi ani de guvernare, potrivit declarației lui Ștefan Gligor de la Blocul „Împreună”.

„Lipsa voinței de a corecta deficiențele și de a asculta opinia publică, a experților și a opoziției extraparlamentare a contribuit la această situație. Acest lucru este remarcabil, mai ales în contextul în care partidul a primit un vot masiv de încredere din partea cetățenilor, care aveau așteptări ridicate. Scuzele devin din ce în ce mai puțin credibile, mai ales când se compară situația cu alte țări din regiune care gestionează inflația, atrag investiții și gestionează criza energetică și pandemia mult mai eficient”, a explicat Gligor.

În emisiunea „Studio politic” de la Vocea Basarabiei, Ștefan Gligor a subliniat necesitatea unei abordări diferite și a unei viziuni proaspete pentru a corecta direcția guvernării. În lipsa acestor corecții, dezamăgirea crește printre proeuropenii care nu sunt la guvernare, iar responsabilitatea lor devine și mai mare. Este esențial ca PAS să reevalueze strategiile și să adopte măsuri concrete pentru a restabili încrederea cetățenilor și pentru a îmbunătăți calitatea guvernării.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.