VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Unul din cei doi frați reținuți în cazul omorului fetiței din Recea a fost eliberat. Detalii de la IGP

Unul dintre cei doi frați reținuți după omorul fetiței de 7 ani de la Recea, raionul Râșcani, a fost eliberat. Informația a fost confirmată pentru Vocea Basarabiei de Diana Fetco, șefa Secției Comunicare și Protocol a Inspectoratului General al Poliției (IGP).

Potrivit IGP, este vorba despre fratele mai mare, care s-a dovedit că nu era la domiciliu în momentul comiterii crimei.

„Fratele cel mare a fost eliberat, deoarece în contextul în care materialul probatoriu acumulat și analizat de colegii noștri a demonstrat că el nu se afla la domiciliu în momentul comiterii crimei. Inițial a fost reținut pentru a analiza minuțios toate probele. Principalul suspect și-a recunoscut vinovăția pentru faptele imputate”, a precizat Diana Fetco.

Suspectul urmează să fie supus și unui șir de expertize, inclusiv cea psihiatrică.

Fratele cel mic, de 21 de ani rămâne în detenție, procurorii urmând să ceară mandat de arest pe numele lui.

Poliția anunță că fata de 7 ani din satul Recea, raionul Râșcani, care a dispărut pe 7 august a fost găsită decedată, într-o casă părăsită din localitate. Investigațiile preliminare au arătat că fata a fost strangulată. Motivele crimei sunt deocamdată necunoscute. 


Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.