VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un vitezoman fără permis, surprins cum circulă cu 147 km/h printr-o localitate din Briceni

Un tânăr de 20 de ani este documentat de oamenii legii, după ce a fost surprins cum se deplasa cu viteză excesivă prin localitatea Halahora de Sus din raionul Briceni.

„147 km/h era viteza cu care se deplasa acesta, atunci când polițiștii l-au fixat cu aparatul de măsurat viteza”, precizează polițiștii.

Mai mult, pe lângă depășirea limitei de viteză, oamenii legii au stabilit că tânărul de la volan nu deține permis de conducere.

Conducătorul auto riscă amendă de până la 5.000 lei pentru deplasarea cu viteză excesivă, iar pentru conducerea mașinii fără a deține dreptul de a conduce vehicule – amendă de până la 3.000 lei.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.