VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un ucrainean a încercat să mituiască un polițist de frontieră cu 300 de euro: Ce încălcare a comis

Un cetățean ucrainean în vârstă de 34 de ani a încercat să corupă un polițist de frontieră.

Cazul a avut loc ieri, 1 noiembrie, în jurul orei 17:00.

Potrivit unui comunicat remis presei, pe sensul de ieșire din Moldova prin punctul de trecere a frontierei Cahul s-a prezentat în fluxul de călători un cetățean ucrainean de 34 de ani. În timpul formalităților de identificare, polițistul de frontieră a constatat că străinul nu are intrarea în R. Moldova. 

Ca urmare, persoana a primit refuz de ieșire din țară și a fost însoțită la sediul Direcției regionale SUD pentru documentarea ulterioară.

Pentru a se eschiva de răspundere și a nu examina cazul în continuare, tânărul ucrainean a propus mită 300 de euro. Deşi, poliţistul de frontieră l-a avertizat că fapta acestuia constituie infracţiune, persoana nu a vrut să renunţe, moment în care a fost sesizat CNA Sud și SPIA MAI.

În circumstanțele stabilite, străinul a solicitat azil pe teritoriul R. Moldova. Cazul de corupere activă este cercetat în continuare de către CNA.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.