VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un traseu feroviar important din sudul țării continuă să fie blocat în urma unui accident

O porțiune a drumului feroviar dintre Basarabeasca și Ceadâr-Lunga continuă să fie blocată, după ce sâmbătă seara șase vagoane, dintr-o garnitură ce se deplasa spre Reni, au deraiat. Aproximativ 50 de angajați ai Întreprinderii ”Calea Ferată din Moldova” lucrează pentru înlăturarea consecințelor accidentului feroviar.

Muncitorii deja au montat 50 de metri de cale ferată cu șine și traverse noi de beton. În total, urmează să fie reabilitați 150 de metri de cale ferată.

Potrivit CFM, cele 6 vagoane încărcate cu cereale care au deraiat de pe cale au fost scoase și redirecționate la stația Basarabeasca. Pentru a nu risipi marfa, vagoanele accidentate, pline cu cereale, sunt descărcate într-un loc special. În acest scop, la fața locului este și o macara specială care ridică și direcționează vagoanele.

Amintim, cele șase vagoane încărcate cu cereale s-au desprins și au deraiat din cauza temperaturile înalte care au făcut ca șinele să-și piardă din rezistență. Cel puțin așa a anunțat CFM.

Potrivit Întreprinderii ”Calea Ferată din Moldova”, trenul cu 61 de vagoane marfare se deplasa de la stația Basarabeasca spre portul Reni, Ucraina.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.