VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un traficant de droguri, eliberat recent din arest, prins din nou cu droguri de 3 milioane de lei

Un tânăr de 19 ani, reținut în acest an pentru comercializarea drogurilor și ulterior eliberat, a ajuns din nou pe mâna polițiștilor și procurorilor.

Ofițerii Direcției Antidrog a INI, în comun cu ofițerii de urmărire penală ai Inspectoratului de Poliție Botanica, sub conducerea Procuraturii mun. Chișinău, au destructurat activitatea infracțională a unei grupări specializate în comercializarea drogurilor pe teritoriul țării prin intermediul magazinelor online.

 Timp de 2 luni, polițiștii au documentat activitatea infracțională a unui membru activ al grupării, originar și domiciliat în mun. Chișinău.

 Suspectul de 19 ani, anterior a fost reținut cu o cantitate de droguri impunătoare în valoare de aproximativ 1,5 milioane lei, iar în luna septembrie 2023 a fost eliberat din arest.   

În urma investigațiilor demarate, oamenii legii au stabilit că suspectul fiind membru activ al unei grupări specializate în traficul ilicit de droguri sintetice, fiind eliberat din arest imediat a preluat legătura cu capul grupării care la moment se ascunde peste hotarele țării. Acesta a  închiriat un apartament în mun. Chișinău pe care l-a transformat în depozit de ambalare și divizare a drogurilor în diferite doze. 

 Suspectul a fost reținut în apropierea blocului unde închiria apartamentul, iar în urma percheziției, polițiștii au depistat și ridicat telefoane mobile cu ajutorul cărora își desfășura camuflat activitatea infracțională, cântare la scara mică, 1,7 kg de droguri de tip MDMA, 500 gr de droguri de tip Cocaină, 650 de comprimate Extasy, zeci de țigări electronice cu ulei de canabis, 300 de comprimate cu efect psihotrop precum și alte obiecte pentru ambalarea drogurilor. Valoarea drogurilor scoase din circuit pe piața neagră constituie peste 3 milioane lei.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.