VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un tânăr s-a identificat la frontieră cu pașaportul fratelui său

În Aeroportul Internațional Chișinău, un tânăr din Pakistan s-a identificat la controlul de frontieră cu un pașaport german care nu-i aparține. Fiind audiat de oamenii legii, persoana a declarat că pașaportul este al fratelui care deține cetățenia germană.

Joi, 11 ianuarie, în jurul orei 20:30, străinul de 28 de ani s-a prezentat pe sensul de intrare în R. Moldova, printre pasagerii cursei „Istanbul-Chișinău”. În cadrul procedurii de identificare, polițiștii de frontieră în comun cu ofițerul FRONTEX au stabilit că pașaportul persoanei, care ar fi emis de autoritățile germane, nu i-ar aparține, chiar dacă în document este fotografia acestuia. 

Tânărul a fost supus controlului de nivelul II, unde s-a constatat că este cetățean pakistanez. La audieri, persoana a declarat că pașaportul este al fratelui, care deține cetățenia germană, și pentru a ajunge și el în Germania, fratele ar fi operat modificări ilegale în pașaportul personal.

Oamenii legii declară că actul cu semne de falsificare a fost ridicat pentru a fi transmis spre expertiză. Străinul a făcut cale întoarsă în țara de pornire, fiindu-i refuzată intrarea în R. Moldova.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.