VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un tânăr din Israel a încercat să intre în Moldova cu un pistol pneumatic

Un tânăr din Israel a fost oprit pentru verificări suplimentare de către polițiștii de frontieră de la Aeroportul Chișinău, după ce în bagajul său a fost găsit un pistol pneumatic. Bărbatul, în vârstă de 26 de ani, era pasager al cursei aeriene Tel Aviv – Chișinău.

În cadrul controlului de securitate și prelevării imaginilor ale bagajelor scanate, polițiștii de frontieră au observat în valiza tânărului o armă. La examinarea conținutului s-a stabilit că este un pistol pneumatic, adițional au fost descoperite încărcătorul și pachetul cu zeci de bile din metal. La fața locului a intervenit grupa operativă de la Sectorul Poliției de Frontieră Aeroportul Internațional Chișinău pentru documentarea cazului și stabilirea tuturor circumstanțelor.

Pistolul a fost ridicat și a fost trimis pentru expertiză judiciară, iar în funcție de rezultate se va face încadrarea juridică a faptei și atragerea la răspundere a pasagerului.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.