VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un tânăr din Chișinău, condamnat la 6 ani de pușcărie pentru escrocherie

Un tânăr din Chișinău a fost condamnat la 6 ani de pușcărie pentru escrocherie.

Potrivit procurorilor, în perioada anilor 2021-2023, inculpatul, sub pretextul de a oferi diverse servicii, a însușit de la mai multe victime mijloace financiare, fără intenția de a-și realiza obligațiile asumate. Astfel, bărbatul a dobândit de la 7 persoane mijloace financiare în sumă totală de peste 70.000 lei.

În unul din episoade, comis la 8 iunie 2022, tânărul, prin abuz de încredere, sub falsul pretext că ar fi fost proprietarul unui apartamentului din sectorul Ciocana al capitalei și că îl dă în locațiune, profitând de faptul că partea vătămată a postat pe diferite panouri informative precum că, este în căutarea unui loc temporar de trai, a telefonat-o pe ultima și prin inducerea acesteia în eroare, a convins-o să transmită suma de 120 de euro pentru chirie.

Inculpatul și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptei imputate. 

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.