VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Un tânăr de 23 de ani, condamnat la șase ani de închisoare pentru un atac tâlhăresc

Un tânăr de 23 de ani, a fost recunoscut vinovat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie fiindu-i stabilită o pedeapsă sub formă de închisoare pe un termen de 6 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, potrivit sentinței Judecătoriei Chișinău, sediul Buiucani din 17 mai 2023.

„Procurorii i-au înaintat învinuirea pe faptul că, inculpatul, la 15 februarie 2023, aflându-se în suburbia municipiului Chișinău, a intrat în incinta marketului unei stații de alimentare cu combustibil, fiind mascat în prealabil pe față cu un fular. Imediat, s-a apropiat de casieră, și cu scopul de a sustrage banii, a amenințat-o cu un cuțit în zona gâtului, și a sustras din aparatul de casă mijloace bănești în sumă de 3446 lei”, menționează Procuratura Generală.

Potrivit procurorilor, ulterior, tânărul l-a amenințat cu un ciocan pe alt angajat, care se afla la ușa de la intrare și a părăsit marketul.

 Procurorii susțin că inculpatul și-a recunoscut vinovăția în comiterea faptelor imputate.

 Sentința nu este definitivă și poate fi contestată cu apel la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Persoana acuzată de săvârșirea unei infracțiuni este prezumată nevinovată atâta timp cât vinovăția sa nu va fi constatată printr-o hotărâre judecătorească de condamnare definitivă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.