VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Aceleași partide în viitorul parlament

În viitorul parlament se vor regăsi aceleași trei partide din actualul legislativ. Cel puțin asta arată un nou sondaj al companiei IMAS, ce îi oferă cele mai multe mandate Partidului Acțiune și Solidaritate.

Astfel, din totalul intervievaților care au o opțiune clară de vot, 39% au declarat că vor susține PAS, pe locul al doilea s-a clasat Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, cu o pondere de 34,5%, și Partidul ”Șor”, cu 11,6%.

Totodată, studiul IMAS mai arată că PAS continuă să fie cea mai apreciată formațiune în rândul moldovenilor. Peste 35 la sută dintre cei chestionați i-au dat PAS-ului note de la 7-10 pentru activitatea realizată. La același capitol, cu mică diferență, Blocul Comuniștilor și Socialiștilor a acumulat 34,9%, iar pe locul al treilea s-a clasat Partidul ”Șor”, cu o cotă de 29,6%.

Sondajul IMAS a fost realizat în perioada 2-19 mai pe un eșantion de 1112 persoane. Marja de eroare este de 3%.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.