VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Un șef de la ”Chișinău-Gaz”, prins cu mită

Un șef de secție al Întreprinderii ”Chișinău-Gaz” a fost prins cu mită de ofițerii CNA și procurorii anticorupție. Acesta a fost reținut în flagrant, după ce a pretins 5000 de euro de la un locuitor al Capitalei pentru a nu deconecta locuința acestuia de la rețeaua de gaze.

Potrivit denunțului, făcut la linia anticorupție, reprezentantul companiei i-ar fi promis proprietarului unui imobil din sectorul Buiucani că nu-l va debranșa de la punctul de consum, chiar dacă acesta a fost anterior deconectat pentru acumularea datoriilor, dar și pentru conectare pretins ilegală la rețea.

Mita a fost transmisă sub controlul CNA și al procurorilor. Drept urmare a efectuării percheziției corporale, asupra persoanei bănuite au fost depistate și ridicate mijloacele bănești în sumă de 5000 de euro.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.