VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un pretendent la funcția de membru al Consiliul Superior al Procurorilor a renunțat la luptă

Unul dintre candidații la funcția de membru al CSP s-a retras din concurs și, astfel, nu a mai participat la evaluarea organizată de Comisia Pre-Vetting. Este vorba de Cristina Robu, care este adjunct interimar al șefului Oficiului Sud al Procuraturii Anticorupție.

Informația despre decizia pretendentei va fi publicată în 48 de ore pe pagina Comisiei Pre-Vetting și pe cea a CSP. În concursul pentru ocuparea funcției de membru al CSP au rămas 16 candidați, care sunt evaluați de către Comisia Pre-Vetting sub aspectul integrității financiare și etice. Controlului este supusă activitatea din ultimii 15 ani. Inițial, au fost 18 pretendenți, dintre care 17 procurori și un reprezentant al societății civile, propus de Academia de Științe.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.