VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un polițist din cadrul IP Strășeni, cercetat de CNA pentru trafic de influență

Un angajat al Inspectoratului de Poliție Strășeni este cercetat pentru trafic de influență de ofițerii Centrul Național Anticorupție, după ce a fost denunțat de un cetățean la Serviciul Protecție Internă și Anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne.

Potrivit denunțătorului, polițistul ar fi pretins de la el mijloace financiare în schimbul influențării unor funcționari ai Agenției Servicii Publice pentru a reînmatricula un mijloc de transport.  

Pe marginea acestor informații, CNA a  pornit o cauză penală pentru trafic de influență și a efectuat astăzi percheziții la domiciliul și în automobilul bănuitului în vederea acumulării materialului probator pentru cauza din gestiune. De la fața locului au fost ridicați bani, copiile actelor necesare pentru reînmatricularea mijlocului de transport și telefonul mobil al bănuitului”, anunță CNA.

Menționăm că polițistul este cercetat în stare de libertate, iar urmărirea penală se desfășoară sub conducerea procesuală a Procuraturii municipiului Chișinău.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.