VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un nou val de căldură

Această săptămână ne aduce un nou val de căldură în toată Republica Moldova. De la nord la sud, temperaturile nu vor coborî sub 30 de grade în orele amiezii. De mâine, temperaturile încep să crească treptat. Vor fi 33 de grade în Capitală și până la 36 de grade în sudul Republicii Moldova spre sfârșitul săptămânii.

Pe tot parcursul săptămânii cerul va fi variabil și nici ploi nu sunt anunțate. Deocamdată, meteorologiii nu au emis nicio avertizare de caniculă, deși săptămâna se anunță una de foc. Prognozele arată că tot sfârșitul lunii august va fi destul de cald, chiar și prima săptămână din septembrie, după care, pe timp de zi, se va răcori cu vreo 10 grade și sunt anunțate ploi zilnice de scurtă durată.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.