VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Doi moldoveni bănuiți în organizarea migrației ilegale, reținuți în flagrant delict

Doi moldoveni au fost reținuți pentru 72 de ore fiind bănuiți de organizarea migrației ilegale. Aceștia, au fost depistați în flagrant în timp ce preluau cetățenii ucraineni din zona de frontieră.

Potrivit poliției de frontieră, ca urmare a întreprinderii măsurilor speciale de investigație și de urmărire penală s-a stabilit că, bănuiții împreună cu alte persoane au organizat pentru șase cetățeni străini intrarea ilegală pe teritoriul Republicii Moldova. Străinii ar fi oferit pentru aceste servicii o sumă de 27 000 dolari SUA.

Totodată, conform informațiilor operative, fiecare dintre complici avea rolul determinat în comiterea infracțiunii: preluarea, asigurarea trecerii clandestine a frontierei de stat, transportarea pe teritoriul Republicii Moldova.

În continuare sunt efectuate acțiuni de urmărire penală în scopul stabilirii tuturor circumstanţelor și identificării tuturor persoanelor implicate în comiterea infracțiunii.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.