VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un nou sprijin din partea României: 130 mii de metri cubi de lemne de foc

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat astăzi, 5 octombrie că România va acorda un ajutor Republicii Moldova, constând în 130.000 de metri cubi de lemne de foc. Potrivit autorităților române, decizia a fost luată în urma solicitărilor din partea președintei Maia Sandu.

”Ținând cont, de asemenea, de situația în care se găsește Republica Moldova în ceea ce privește asigurarea resurselor energetice și în deplină solidaritate cu cetățenii din Republica Moldova, astăzi aprobăm un ajutor de lemne de foc în cantitate de 130000 de metri cubi”, a declarat Ciucă, scrie stirileprotv.ro.

”În urma discuțiilor care au avut loc cu ocazia vizitei Doamnei Președinte a Republicii Moldova, s-a discutat această nevoie a Republicii Moldova de a fi susținută, sprijinită, pentru asigurarea lemnului de foc și în țara vecină. Putem, prin Regia Națională Romsilva, să acordăm acest sprijin, motiv pentru care am prezentat acest memorandum în ședința de astăzi la Guvern” – a spus și ministrul Mediului, Tanczos Barna.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.