VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un moldovean, în finala unei competiții aeronautice organizată în Qatar

Un moldovean a ajuns în finala celei mai mare competiții aeronautice din clasa paramotor din lume, care s-a desfășurat în perioada 1-14 februarie, în orașul Lusail, Qatar. Oleg Ivanes a obținut locul 9 din totalul celor 56 de piloți din 15 țări, care au participat la Campionatul Mondial de Paramotor Slalom 2024.

Ivanes a fost singurul pilot din Republica Moldova care a fost acceptat la acest prestigios campionat, demonstrând astfel nivelul înalt al competențelor și abilităților sale în domeniul paramotorismului, transmite ziua.md.

Proba de slalom paramotor este una dintre cele mai dificile din cadrul competițiilor aeriene, solicitând abilități extraordinare și experiență vastă în domeniu. Participanții trebuie să zboare deasupra apei, la înălțimi mici și viteze mari, trecând printre jaloane într-o serie de manevre complicate.

Pregătirea și participarea la o probă de slalom paramotor implică investiții substanțiale, atât din partea pilotului, cât și a echipei tehnice de asistență, echipamentul fiind extrem de costisitor.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.