VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un moldovean din Italia a suferit arsuri grave în urma unui incendiu din propria locuință

Un moldovean în vârstă de 33 de ani a suferit arsuri grave după ce a fost nevoit să se arunce pe fereastră pentru a scăpa din apartamentul său în flăcări din localitatea Faè di Oderzo, provincia italiană Treviso din Veneto.

Incidentul a avut loc când victima dormea în camera sa, unde inițial au izbucnit flăcările, relatează rotalianul.com. Trezit de căldura intensă și înconjurat de foc, bărbatul și-a dat seama că nu poate ieși pe ușă. Ca ultimă soluție, a ales astfel să se arunce de la fereastra situată la primul etaj al clădirii.

Echipele de pompieri din Motta di Livenza au intervenit prompt la adresa indicată, reușind să stingă incendiul.

De asemenea, la fața locului a sosit și un elicopter al serviciului medical de urgență 118, dar și carabinierii din Oderzo pentru investigațiile de rigoare.

Victima a fost transportată de urgență cu elicopterul la unitatea de arși grav de la Padova, conform rapoartelor, viața sa nu este în pericol.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.