VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un moldovean din Irlanda s-a pornit acasă cu 116 mii de euro în bagaje

Un moldovean care zbura spre Republica Moldova a fost reținut pe aeroportul din Dublin. Forțele de ordine ale aerogării au găsit în bagajul său 116 mii de euro nedeclarați. Despre acest incident a scris și publicația locală din Irlanda, Irish Mirror, citată de newsmaker.md.

Prin urmare, autoritatea responsabilă de combatere a contrabandei presupune că banii ar putea fi destinați unui grup criminal organizat. 

Bărbatul de 40 de ani a fost escortat la poliție pentru audieri. De asemenea, instanța a dispus emiterea unui mandat de confiscare a banilor pe o perioadă de trei luni. 

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.