VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Un lot de echipamente medicale în valoare de 30 milioane de lei, donat de România, a ajuns în R. Moldova

Lotul de echipament medical în valoare de 30 milioane de lei, donat de România, a ajuns în R. Moldova. Ceremonia de predare-primire a bunurilor de resort medical a avut loc la Spitalul Clinic Militar Central (SCMC).

Materialele medicale conțin 1.000 de viziere, 9.000 de cutii cu mănuși, 2.000 de ochelari din plastic de protecție, 3 milioane de măşti chirurgicale, precum și 500.000 de măști de protecţie.

Lotul de bunuri medicale urmează să fie repartizat Spitalului Clinic Militar Central și Agenției Rezerve Materiale.

Prezent la eveniment, ministrul Nosatîi a mulțumit statului român pentru sprijinul important acordat Armatei Naţionale prin donarea acestui lot de echipamente medicale de protecție.

La rândul său, ambasadorul României la Chișinău a declarat că acest lot face parte din sprijinul constant și consecvent pe care România îl acordă Republicii Moldova pe mai multe domenii, inclusiv pe cel de apărare.

„Sper că această asistență să fie cu adevărat utilă și sunt foarte încrezător că asistența venită de la București pentru Republica Moldova nu se va opri aici”, a declarat ambasadorul României la Chișinău.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.