VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un important aliat al lui Putin, numit la conducerea agenției publice de presă TASS

Fostul purtător de cuvânt al campaniei electorale a preşedintelui rus Vladimir Putin, Andrei Kondraşov, a fost numit la conducerea agenţiei de presă de stat TASS, transmite Reuters.

De la declanșarea războiului în Ucraina, Kremlinul şi-a întărit controlul asupra mass-media, forţând închiderea principalelor mijloace de informare independente şi desemnând numeroşi jurnalişti şi publicaţii ca „agenţi străini”.

Prim-ministrul Mihail Mişustin a semnat un ordin de demitere a lui Serghei Mihailov din funcţia de director general al TASS şi de numire a lui Andrei Kondraşov în locul lui. Mihailov a fost numit director general în 2012.

Kondraşov, în vârstă de 50 de ani, este un jurnalist al televiziunii de stat care în 2018 a lucrat ca secretar de presă al campaniei electorale a lui Putin.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.