VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un grup de parlamentari spanioli efectuează o vizită în R. Moldova

Delegația Comisiei pentru afaceri externe din cadrul Congresului Deputaților Regatului Spaniei se va afla, în aceste zile, într-o vizită în Republica Moldova. Parlamentarii spanioli vor avea întrevederi cu conducerea țării – Președintele Parlamentului, Igor Grosu, Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, și Prim-ministra Natalia Gavrilița.

Agenda vizitei mai include întrevederi cu președinta Comisiei politică externă și integrare europeană, Doina Gherman, și cu membrii comisiei. De asemenea, oficialii spanioli se vor întâlni cu președinta Grupului parlamentar de prietenie Republica Moldova – Regatul Spaniei, Veronica Roșca, și cu membrii grupului de prietenie.

Mai sunt planificate întrevederi cu membrii Comisiei securitate națională, apărare și ordine publică și ai Comisiei protecție socială, sănătate și familie, precum și cu membrii Guvernului.

Delegația Comisiei pentru afaceri externe din cadrul Congresului Deputaților Regatului Spaniei va mai vizita un Centru de plasament temporar pentru refugiații ucraineni și se va întâlni cu reprezentanții ONG-urilor umanitare spaniole.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.