VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un grup de parlamentari europeni, ambasadori și deputați locali au marcat Ziua Europei în incinta Parlamentului de la Chișinău

Mai mulți deputați din statele UE, ambasadori ai statelor UE și legislatori din Parlamentul de la Chișinău au marcat azi în sala plenară Ziua Europei, acolo unde au fost ținute mai multe discursuri.

„Au vorbit despre beneficiile aderării la UE, despre lecțiile aderării, menționând că locul țării noastre este în UE, unde este așteptată.

Președintele Parlamentului, Igor Grosu, în deschiderea evenimentului, a subliniat că Uniunea Europeană este, astăzi, cel mai mare partener de dezvoltare, partener economic al țării noastre, mulțumind pentru sprijinul oferit Republicii Moldova în a aduce standardele europene la noi acasă.

 „Pentru prima dată în ultimele trei decenii, trăim nu doar speranța unui viitor mai bun, dar simțim încredere că acum avem șansa și datoria de a duce Moldova în Uniunea Europeană. Astăzi, mai mult ca oricând, avem nevoie în continuare de sprijinul dumneavoastră ferm și credibil pentru această alegere. Noi am făcut pași hotărâți și vom munci în continuare foarte serios pe această cale”, a declarat Igor Grosu.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.