VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un fotbalist al clubului Zimbru Chișinău va fi transportat la un spital din Olanda, după ce s-a accidentat la cap

Donny van Iperen, fotbalistul clubului Zimbru Chișinău, accidentat la cap, săptămâna trecută, în timpul meciului cu Dinamo-Auto Tiraspol, va fi transportat la un spital din Olanda.

Anunțul a fost făcut de Institutul de Neurologie și Neurochirurgie din Chișinău, unde este în prezent internat sportivul. În urmă cu o zi, jucătorul în vârstă de 27 de ani a dat primele semne de revenire din comă.

Toate cheltuielile pentru tratament și transport și le-a asumat clubul Zimbru Chișinău. Administrația clubului a mai comunicat că va dona încasările din vânzarea biletelor pentru meciul de sâmbătă, care-l va disputa cu FC Bălți, de pe teren propriu, familiei jucătorului, aflată în aceste zile la Chișinău.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.