VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un copil de trei ani a fost găsit în centrul capitalei fără supraveghere

Un băiat de trei ani a fost găsit fără supraveghere, sâmbătă 22 iulie, pe o stradă din centrul capitalei. Poliția a fost sesizată de către un bărbat la ora 6:20 dimineața.

La fața locului polițiștii au încercat să discute cu copilul, dar fiind mic, băiatul nu a putut oferi informații. Minorul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital.

În scurt timp, oamenii legii au găsit-o pe mama micuțului care a declarat că băiatul s-ar fi trezit și ieșit singur din casa la sol, unde locuiesc, fără ca cineva să-l observe. Copilul este în siguranță și se află în afara oricărui pericol, susține Poliția.

Oamenii legii vin cu apel către părinți să nu lase copiii nici pentru un moment fără supraveghere, iar dacă locuiesc în casă la sol, să se asigure că micuții nu au acces la ușă sau poartă pentru a ieși singuri în stradă.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.