VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un consilier de probațiune de la Bălți, reținut pentru mită. Procurorii cer mandat de arestare pentru 30 de zile

Un consilier de probațiune din cadrul Biroului de Probațiune Bălți a fost reținut de ofițerii CNA și procurorii din Bălți într-un dosar de corupere pasivă. Funcționarul este acuzat că a primit 4000 de lei de la un locuitor al orașului pentru a nu-i verifica graficul de executare a muncii neremunerate în folosul comunității, stabilite ca pedeapsă pentru încălcarea regulilor de securitate a circulației rutiere.

În urma acțiunilor de urmărire penală, bănuitul a fost reținut după transmiterea banilor sub controlul CNA. Acesta a fost plasat în izolator pentru 72 de ore.

Procurorii au înaintat învinuirea consilierului de probațiune și au venit cu un demers în vederea aplicării față de învinuit a măsurii preventive sub formă de arest preventiv pe un termen de 30 zile. Judecătoria din Bălți va examina solicitarea vineri, 5 aprilie.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.