VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un camion, căutat prin Interpol, descoperit la vama Leușeni

Un camion, căutat prin Interpol, a fost descoperit la vama Leușeni, transmite Poliția de Frontieră. Autoturismul a fost pus în urmărire internațională de către autoritățile din România.

Astfel, pentru formalitățile de control, pe sensul de ieșire din R. Moldova, s-a prezentat un conațional la volanul un camion cu numere de înmatriculare românești. În timpul procesării informațiilor a fost semnalat în baza de date INTERPOL că autocamionul este dat în căutare internațională.

Conform procedurilor, camionul a fost indisponibilizat pe teritoriul SPF Leușeni, până la elucidarea circumstanțelor și luarea unei decizii.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.