VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bătrân, dispărut de trei zile, a fost salvat dintr-o prăpastie de angajații IGSU

Un bătrân de 77 de ani, căzut într-o prăpastie din preajma satului Lalova, raionul Rezina, a fost scos cu succes de salvatorii IGSU. Intervenția a fost organizată în după-amiaza de ieri. Bărbatul a plecat de acasă încă acum patru zile, la scurt timp fiind dat dispărut de rudele sale.

În urma căutărilor efectuate de poliție, bătrânul a fost depistat într-o prăpastie din preajma satului Lalova. La fața locului au ajuns două echipe de salvatori, care au stabilit că persoana în stare conștientă se afla la o adâncime de aproximativ 30 de metri.

Angajații IGSU au reușit în mai puțin de 30 de minute să scoată persoana la suprafață. Medicii, care au ajuns la fața locului, i-au acordat îngrijiri necesare, iar ulterior bărbatul a fost transportat la spitalul raional.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.