VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat din Strășeni, condamnat la închisoare pentru că și-a omorât în bătaie propriul fratele

Unui bărbat, în vârstă de 51 de ani, a fost condamnat la 14 ani de pușcărie după ce și-a ucis în bătaie fratele.

Potrivit procurorilor, inculpatul, la data de 20 noiembrie 2023, fiind în stare de ebrietate alcoolică, ca urmare a unui conflict verbal iscat între el şi fratele său, în timp ce se aflau în ograda gospodăriei lor, situată într-un sat din raionul Străşeni, intenţionat, i-a aplicat ultimului mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele peste diferite regiuni ale corpului, inclusiv în regiunea feţei, capului şi a cutiei toracice, în urma cărora victima a căzut pe spate, lovindu-se cu capul de trotuarul din beton.

În rezultatul vătămărilor corporale suportate, bărbatul a decedat. Inculpatul a pledat nevinovat.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.