VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat din raionul Taraclia, cercetat penal după ce ar fi încercat să mituiască un poliţist

Un bărbat din raionul Taraclia este cercetat de ofițerii Direcției Generale Teritoriale Sud a CNA şi procurorii oficiului Sud al Procuraturii Anticorupție într-un caz de corupere activă.

Potrivit CNA, bărbatul ar fi încercat să mituiască un polițist cu 200 de euro ca acesta să nu-l documenteze pentru conducerea automobilului fără permis și în stare de ebrietate, dar a fost denunțat la CNA.

„După primirea apelului, grupul operativ al DGT Sud s-a deplasat la fața locului pentru documentarea cazului. Banii au fost predați de polițistul care a denunțat fapta, iar bănuitul și-a recunoscut vinovăția pentru tentativa de corupere a omului legii”, menționează CNA.

Pe numele bărbatului a fost inițiată o urmărire penală pentru corupere activă. În prezent, bănuitul este cercetat în stare de libertate.

Orice persoană se prezumă a fi nevinovată până la pronunțarea unei decizii definitive și irevocabile de judecată

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.