VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat din raionul Edineț ar fi racolat persoane, pe care le exploata prin muncă

Un bărbat de 60 de ani din satul Parcova, raionul Edineț, care are o fermă de bovine, ar fi racolat persoane pe care le exploata prin muncă.

Silvia Vetcu, ofițer de presă la Inspectoratul General de Poliție a comunicat pentru Vocea Basarabiei că, „muncitorii erau ținuți forțat în condiții inumane și dacă nu doreau să lucreze erau bătuți sau chiar amenințați cu moartea. Polițiștii din Edineț întreprind în continuare acțiuni de urmărire penală, dar și măsuri speciale de investigație”.

În urma perchezițiilor efectuate la domiciliul proprietarului fermei oamenii legii au găsit cel puțin șapte acte de identitate, care ar aparține victimelor, precum și doua arme de vânătoare și cartușe, deținute ilegal. Au mai fost depistate și 805 pachete cu țigări fără timbre de acciz și fără acte de proveniență.

Bărbatul este cercetat în libertate. Conform legii penale, pentru păstrarea ilegală a armelor și munițiilor, acesta  riscă pedeapsă cu închisoare de până la 3 ani, iar pentru trafic de ființe umane – de la 6 la 12 ani.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.