VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat din Hâncești, condamnat la 13 ani de pușcărie: Ce infracțiune a comis

Un bărbat în vârsta de 44 ani, originar din Hâncești, a fost condamnat la 13 ani de închisoare pentru omorul intenționat al unui bărbat în vârstă de 69 de ani.

O decizie în acest sens a fost pronunțată de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani.

Potrivit procurorilor, bărbatul în noaptea de 7 martie 2019, în timp ce se afla pe teritoriul unor garaje din sectorul Ciocana al Capitalei, urmare a unui conflict apărut cu victima, un bărbat în vârstă de 69 ani, i-a aplicat acestuia multiple lovituri cu mâinile și picioarele în diferite regiuni ale corpului. În urma leziunilor corporale primite victima a decedat.

Menționăm că, în procesul de audiere, persoana condamnată nu și-a recunoscut vinovăția în comiterea infracțiunii incriminate.

Subsidiar, la pronunțarea sentinței, instanța de judecată a dispus încasarea din contul inculpatului în beneficiul părții civile a sumei de 120.000 lei, cu titlu de prejudiciu moral. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată cu apel, la Curtea de Apel Chișinău, în termen de 15 zile.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.