VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

FORUM / Toamna politică în Republica Moldova

Discutăm cu analistul politic Roman Mihăieș despre toamna politică în Republica Moldova. Ne așteaptă o toamnă fierbine din punct de vedere politic, or, cetățenii vor fi preocupați de problemele lor cotidiene: prețuri, gaze naturale, căldură și alimentație. Apariția mai multor partide politice de centru ne înclină spre gândul că în toamnă va începe „marea vânătoare” pentru electoratul de centru, care, conform ultimelor sondaje se vede derutat și nesigur.

Dezamăgirea într-un viitor imediat, din păcate, pune partidul de guvernământ în situație dificilă.

Autor

  • Hadarca Natalia

    Producătoare la „Vocea Basarabiei”. A activat la publicațiile „Jurnal de Chișinău”, „Timpul”, „Adevărul”, „Evenimentul Zilei”. A fost desemnată printre cei 10 jurnaliști ai Anului 2011.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.