VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat din Capitală, condamnat la 13 ani de pușcărie: Ce infracțiune a comis

Un bărbat în vârstă de 44 ani a fost condamnat la închisoare pe un termen de 13 ani, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip închis pentru vătămarea intenționată gravă a integrității corporale sau a sănătății, care au provocat decesul victimei.

O decizie în acest sens a fost pronunțară de magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Buiucani la data de 6 septembrie 2022.

Potrivit probelor administrate în ședința de judecată, bărbatul este acuzat că la data de 9 septembrie 2021, în timp ce se afla în preajma blocului de locuit amplasat pe o stradă din sectorul Buiucani al Capitalei, fiind revoltat pe faptul că soția sa consuma băuturi alcoolice cu un vecin în apartamentul acestuia, a pătruns în domiciliul ultimului, unde i-a aplicat multiple lovituri cu bâta improvizată peste diferite regiuni ale corpului, inclusiv și în cap, în rezultatul cărora, victima, deși a reușit să fugă din apartament, a căzut fără cunoștință în scara blocului de unde a și fost transportat la Institutul de Medicină Urgentă, unde a și decedat.

De menționat că pe tot parcursul desfășurării procesului penal inculpatul s-a aflat în stare de arest preventiv, măsura preventivă menținută și de către instanța de judecată, până la intrarea sentinței în vigoare.

Totodată, la pronunțarea sentinței, instanța de judecată a dispus încasare de la inculpat în folosul succesorului părții vătămate a prejudiciului moral cauzat în mărime de 50.000 lei.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.