VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat, condamnat la 6 ani de pușcărie: Infracțiunea gravă pe care a comis-o

Un bărbat de 37 de ani a fost condamnat la 6 ani de pușcărie pentru vătămare intenționată a integrității corporale, săvârșită cu deosebită cruzime.

Potrivit procurorilor, la 13 decembrie 2022, pe timp de seară, inculpatul, aflându-se în stare de ebrietate alcoolică la domiciliul său situat într-un sat din raionul Râșcani, unde era prezentă și sora sa, împreună cu prietena ei, urmărind scopul provocării leziunilor corporale din motivul relației de ostilitate apărute pe moment, i-a aplicat ultimei multiple lovituri cu un ceainic electric, de la care victima și-a pierdut cunoștința.    

După care, manifestând cruzime deosebită, a apucat victima de păr și a tras-o forțat, astfel încât i-a smuls părul împreună cu pielea din regiunea parietală a capului, cauzându-i părții vătămate potrivit raportului de expertiză judiciară medico – legală traumă cranio – cerebrală acut închisă manifestată prin comoție cerebrală, plăgi scalpante – tăiate în regiunea parietală cu defect de piele, excoriații, care se atribuie la categoria leziuni corporale medii, condiționând dereglarea sănătății de lungă durată.

Inculpatul și-a recunoscut parțial vinovăția în comiterea faptei de care a fost acuzat, însă acesta s-a eschivat de la prezentarea în instanța de judecată, fiind anunțat în căutare.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.