VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Percheziții într-un dosar de migrație ilegală. Suspectul reținut primea câte 6000 de dolari de la cetățeni ucraineni

Procurorii din Ungheni și angajații Poliției de Frontieră au destructurat o nouă rețea de organizare a migrației ilegale pentru cetățeni ucraineni. În cadrul dosarului penal au fost organizate percheziții în trei localități din raioanele Ocnița și Dondușeni.

În urma măsurilor întreprinse a fost reținută o persoană în vârstă de 39 de ani, bănuită că ar fi organizat intrarea ilegală în R. Moldova a 10 cetățeni ucraineni. Aceștia au declarat că au oferit câte 6000 de dolari pentru aceste activități ilicite.

Pe lângă reținerea suspectului, au fost ridicate și două automobile folosite la transportarea ucrainenilor, precum și mai multe dispozitive de comunicare la distanță folosite în comunicarea infracțională și alte probe relevante. 

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.