VOCEA CARE NE UNEȘTE

LIVE

Un bărbat ce zăcea la pământ, observat de polițiștii de frontieră: Acțiunile oamenilor legii 

În seara zilei de luni, 30 ianuarie, polițiștii de frontieră de la SPF Lipcani au depistat la intrarea în satul Pererîta doi bărbați, dintre care unul zăcea la pământ, fiind vizibil rănit. Oamenii legii au intervenit prompt, oferind primul ajutor până la venirea ambulanței. 

La apropiere de persoane și în discuții cu acestea, polițiștii de frontieră au aflat că bărbatul rănit este victima unui accident rutier.

A fost contactat serviciul de urgență 112 și Poliția informată cu privire la acest caz. Totodată, până la sosirea echipelor polițiștii de frontieră au asigurat perimetrul unde ar fi avut loc accidentul rutier.

Autor

  • Pusca Silvia

    Mereu pregătită să răspundă provocărilor. Pe site-ul voceabasarabiei.md prezintă subiecte de actualitate, știri, informații obiective și de ultimă oră. A absolvit Facultatea de Litere la Universitatea de Stat din Moldova.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.