VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un bărbat a rămas fără 28.650 de dolari, după ce a încercat să iasă din R. Moldova fără să declare banii la vamă

O femeie a încercat să iasă din R. Moldova cu 38.650 de dolari, fără să-i declare la vamă. Cazul a fost înregistrat la Aeroportul Internațional Chişinău.

Potrivit Serviciului Vamal, bărbatul urma să zboare spre Istanbul.

Urmare a controlului vamal, în bagajul unui cetățean american, în vârstă de 60 de ani, a fost depistată valută străină în sumă totală de 38,650 de dolari, nedeclarată organului vamal. Echivalentul de 10.000 de euro au fost restituiți persoanei, iar investigațiile pe caz continuă”, se arată în comunicatul remis.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.