VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Un avocat din Chișinău, prins cu mită de 8.000 de euro

Un avocat din Chișinău este bănuit de trafic de influență. Acesta, susținând că ar avea influență asupra persoanelor cu funcție de demnitate publică din cadrul Procuraturii mun. Chișinău, l-ar fi convins pe unul dintre clienții săi că poate soluționa dosarul de escrocherie în care acesta figura.

Pentru serviciile de intermediere avocatul ar fi pretins de la clientul său 8.000 de euro, iar la data de 15 septembrie 2023, avocatul a primit de la persoana pe care o reprezenta în dosar o tranșă din suma pretinsă.

Astăzi au fost efectuate 3 percheziții la domiciliul, autoturismul și în biroul de serviciu al avocatului.

Acțiunile de urmărire penală continuă, iar bănuitul este cercetat în stare de libertate.

Autor

  • Mîțu Anișoara

    A absolvit Facultatea de Jurnalism și Științe ale Comunicării din cadrul Universității de Stat din Moldova, ulterior a urmat studiile universitare de masterat. A activat în calitate de reporter social, iar la moment are peste 10 ani de experiență în jurnalism. Este autoarea știrilor sociale și politice pe site-ul Vocea Basarabiei. Informarea calitativă este cheia unui om greu de manipulat.

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.