VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultimatum pentru mama lui Navalnîi: Dacă nu acceptă înmormântarea în secret, opozantul va fi înhumat pe teritoriul închisorii

Anchetatorii ruși îi dau ultimatum mamei opozantului rus Aleksei Navalnîi. Politicianul va fi înhumat pe teritoriul unei închisori, dacă nu va fi acceptată o procesiune de înmormântare în secret, fără prezența mulțimii. Despre acest lucru a anunțat purtătorul de cuvânt al familiei Navalnîi, Kira Iarmîș, care susține că răspunsul trebuie dat în această seară.

„Anchetatorul a sunat-o pe mama lui Aleksei și i-a dat un ultimatum. Fie în trei ore ea acceptă o înmormântare secretă fără public, fie Aleksei va fi înhumat într-o colonie. Ea a refuzat să negocieze cu comitetul de anchetă, deoarece nu au autoritatea de a decide cum și unde ar trebui să-și îngroape fiul”, a scris Iarmîș.

Potrivit acesteia, Liudmila Navalnaia cere forțelor de securitate să respecte legea și să-i dea corpul neînsuflețit al fiului ei cu actele medicale.

„Ea insistă ca autoritățile să permită ca înmormântarea și slujba de pomenire să aibă loc în conformitate cu toate tradițiile”, a adăugat Kira Iarmîș.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.