VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Președintele R. Moldova apreciază decizia SUA în cazul Marinei Tauber

Conducerea țării se bucură că Washingtonul a intervenit și a inclus în lista de sancțiuni deputatul Marina Tauber, membru al fostului Partid „Șor”, declarat neconstituțional.  

„Mulțumesc Statelor Unite pentru că a luat astăzi măsuri decisive împotriva celor care subminează integritatea alegerilor noastre în numele Kremlinului, prin cumpărarea ilegală de voturi. Împreună suntem puternici împotriva amenințărilor la adresa valorilor noastre democratice”, a declarat Maia Sandu pe rețelele sociale.

Despre impactul sancțiunilor SUA s-a expus și ministrul de Externe, Mihai Popșoi.

„Salutăm decizia de astăzi a Departamentului de Trezorerie al SUA privind extinderea sancțiunilor împotriva activităților externe dăunătoare ale Rusiei, inclusiv a celor implicați în destabilizarea țării noastre și care reprezintă o amenințare la adresa democrației noastre. Sancțiunile SUA joacă un rol crucial în susținerea păcii și stabilității în regiune”, a declarat ministrul de Externe al R. Moldova.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.