VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultima zi de înregistrare la Marea Dictare Națională

Ministerul Educației anunță că astăzi este ultima zi de înregistrare la Marea Dictare Națională, concurs la care sute de participanți își vor testa cunoștințele de limbă română.

Doritorii se pot înregistra pe o platformă disponibilă pe site-ul Ministerului Educației și Cercetării, completând un formular de participare.

Concursul va avea loc în data de 31 august, de Ziua Limbii Române, de la ora 10.00, în Scuarul Teatrului Național de Operă și Balet „Maria Bieșu”.

Textul dictării va fi selectat din rândul câștigătorilor concursului de eseuri la tema „De ce Republica Moldova trebuie să fie parte a Uniunii Europene”.

La Marea Dictare Națională pot participa toți doritorii – cadre didactice, elevi, studenți, reprezentanți ai diferitor profesii etc.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.