VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Canoistele Daniela Cociu și Maria Olărașu s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris din 2024

Republica Moldova a obținut calificarea la Jocurile Olimpice de Vară de la Paris la proba caiac-canoe. Sportivele Daniela Cociu și Maria Olărașu vor participa la competiția internațională din 2024 datorită rezultatelor pe care le-au obținut la Campionatului Mondial din Germania, unde s-au clasat pe locul al 7-lea în cursa finală.

La revenirea în Republica Moldova, cele două sportive și antrenorii au fost întâmpinați la Aeroportul Internațional Chișinău de secretarul de stat al Ministerului Educației Sergiu Gurin.

Atât sportivii, cât și antrenorii vor beneficia de premii bănești din partea autorităților în cadrul tradiționalei gale sportive care se desfășoară, anual, în luna decembrie.

Autor

Articole similare

spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.