VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

Ultima săptămână când fermierii pot cere subvenții pentru seceta din 2023

Agricultorii mai au patru zile la dispoziție pentru a depune cererile de compensare a prejudiciilor provocate de seceta din 2023. Vineri, 15 martie, va fi ultima zi când mai pot fi depuse dosarele.  

Amintim, Guvernul a alocat 50 de milioane de lei din Fondul de intervenție pentru a sprijini fermierii afectați. Pentru a beneficia de acest ajutor, agricultorii trebuie să îndeplinească mai multe criterii. Să dețină un act de constatare a pagubelor provocate de calamitățile din 2023, să aibă un cont bancar în lei, iar plantațiile multianuale trebuie să aibă termenul de funcționar util conform Catalogului mijloacelor fixe, aprobat de Guvern.

Dosarul trebuie să includă cererea de acordare a ajutorului financiar pentru porumb, sau cererea de acordare a ajutorului financiar pentru mijloace fixe distruse, declarația pe propria răspundere privind completitudinea cererii și veridicitatea informației dosarului și veridicitatea informației din documentele prezentate.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.