VOCEA CARE NE UNEȘTE.

Ooops ! You forgot to enter a stream url ! Please check Radio Player configuration

LIVE

UE oferă Republicii Moldova 75 de milioane de euro, asistență financiară în sectorul energetic

Uniunea Europeană oferă 75 de milioane de euro Republicii Moldova în calitate de sprijin în contextul crizei energetice. Banii vor ajunge în bugetul de stat în calitate de sprijin bugetar. Anunțul a fost făcut astăzi printr-un mesaj postat pe Facebook de către co-președintele Comisiei parlamentare de Asociere Moldova – Uniunea Europeană, europarlamentarul româm Siegfried Mureșan.

„Comisia Europeană a transferat astăzi Republicii Moldova 75 de milioane de euro sub formă de sprijin bugetar, având în vedere situația energetică dificilă cu care se confruntă țara.

Uniunea Europeană continuă să sprijine cetățenii Republicii Moldova care se confruntă cu prețuri din ce în ce mai ridicate la gaze. Republica Moldova este țara cea mai afectată de creșterea prețurilor la energie tocmai de aceea are nevoie de sprijinul nostru”, transmite Mureșan.

Autor

Articole similare

spot_img
spot_img

cele mai populare

Preluarea textelor de pe pagina www.voceabasarabiei.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.voceabasarabiei.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite și cele electronice vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia Vocea Basarabiei.